Hakan Çalhanoğlu İtalya'yı sallamaya devam ediyor! Efsane isim yere göğe sığdıramadı...

İnter'de forma giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu performansı ile gündemden düşmüyor. Son olarak İtalyanların futbol efsanesi Fabio Capello, Hakan Çalhanoğlu hakkında flaş sözler söyledi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

İtalya Serie A devi İnter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu bu sezonda sergilediği başarılı performans ile futbol dünyasından övgüler topluyor. Son olarak İtalya futbolunun en büyük isimlerinden biri olan Fabio Capello, Hakan Çalhanoğlu hakkında methiyeler düzdü.

FABİO CAPELLO, "HAKAN ÇALHANOĞLU, BROZOVİC'TEN DAHA İYİ"

İtalya futbolunun efsane ismi Fabio Capello, Hakan Çalhanoğlu hakkında konuştu. Tecrübeli teknik adam, milli oyuncu hakkında şu sözleri söyledi; " Hakan yeni sezona bıraktığı yerden mükemmel başladı. Hakan kesinlikle Serie A'nın en iyi oyun kurucusu ve Brozovic'ten daha iyi."

PERFORMANSI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Milli oyuncu bu sezon İnter forması ile adeta fırtına gibi esiyor. Skora çok fazla etki edemese de ortaya koyduğu performans ile İtalyan basının gündeminden düşmüyor.

BU SEZONKİ RAKAMLARI

Hakan Çalhanoğlu, bu sezon İnter forması ile 3 resmi maça çıkarken 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

İNTER RAKAMLARI

Milli oyuncu, İnter forması ile tüm kulvarlarda 98 maça çıkarken 13 gol attı. Hakan Çalhanoğlu, bu karşılaşmalarda 21 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi.

www.aksam.com.tr