Gustavo Henrique imzayı atıyor! Brezilya basını duyurdu

Fenerbahçe iç transfer çalışmaları Gustavo Henrique ile start verdi. Sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı oyuncunun bonservisini almak için Sarı-lacivertliler girişimlerine başladı. Gösterdiği performans ile Jorge Jesus'un vazgeçilmez ismi olan Gustavo Henrique'nin sözleşmesindeki satın alma opsiyonunu kullanmak için Kanarya tuşa bastı.

www.akşam.com.tr

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç iç transferde de gaza bastı. Sarı-lacivertliler 1 yıllığına kiraladığı Gustavo Henrique'nin bonservisini alıyor. İlk hafta maçında büyük tepki çeken ve taraftarlarca ıslıklanan Brezilyalı stoper ilerleyen haftalarda kalitesini gösterdi. Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç 1,4 milyon euro karşılığında deneyimli futbolcunun tapusunu alacak.

GUSTAVO HENRİQUE İMZAYI ATIYOR

Diğer bölgelere alternatif arayan Ali Koç bir yandan da iç transferler için mesai harcıyor. Bu isimlerden biri de Gustavo Henrique. Sezon başında Flamengo'dan kiralanan ve ilk maçında büyük tepki çeken sonrasında gösterdiği performansıyla Jorge Jesus'un vazgeçilmez ismi olan Brezilyalı savunmacının bonservisi alınıyor. Ali Koç 1,4 milyon Euro karşılığında işi bitirecek.

DOĞRULANDI

Brezilya basını Fenerbahçe'nin opsiyonu kullanıp deneyimli oyuncunun bonservisini alacağını duyurdu.

HEDEF 10 OCAK

Ali Koç bir hafta içinde oyuncularla kesin olarak anlaşıp 10 Ocak – 15 Ocak tarihleri arasında işi bitirmek amacında. Fenerbahçe söz konusu isimler için toplu imza töreni düzenlemeyi düşünüyor.

İSTATİSTİK

Fenerbahçe formasıyla 21 maça çıkan Gustavo Henrique toplam 3 gol 1 asistle 4 gole direkt katkı sağladı.

www.akşam.com.tr