Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde pankart ve bayrak skandalı! En iyi cevabı Fenerbahçe verdi

Fenerbahçe'nin AEK Larnaca ile deplasmanda oynadığı maçta Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekibinin taraftarlarının açtığı skandal pankart dikkat çekti. Öte yandan Güney Kıbrıs Rum Kesimi polisinin Yunanistan bayraklarına izin vermesine rağmen Türk bayraklarını stada almaması dikkat çekti.

Güney Kıbrıs Rum Kesimi taraftarı ve polisinin skandal hareketlerine en güzel cevabı Fenerbahçe verdi. Sarı-Lacivertliler deplasmanda karşılaştığı AEK Larnaca'yı 2-1'le geçerken mücadelede pankart ve Türk bayrağı skandalı yaşandı.

GÜNEY KIBRIS RUM KESİMİ'NDEN BÜYÜK SKANDAL!

Fenerbahçeli taraftarlar söz konusu maçta Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yurtta sulh, cihanda sulh" sözünün pankartını açtı. Güney Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi AEK Larnaca'nın taraftarları ise bu pankarta skandal bir cevap verdi.

TÜRK BAYRAKLARI STADA ALINMADI

AEK Larnaca taraftarının "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh. Ne ironi ama asla unutma!" pankartı dikkat çekti. Bu pankartın stada nasıl getirildiği bir yana dursun Güney Kıbrıs Rum Kesimi polisinin Türk bayraklarını stadyuma almaması da dikkat çekti. Öte yandan tribünlerde birçok Yunanistan bayrağının yer aldığı görüldü.

Fenerbahçeli taraftarlar, AEK Larnaca maçında olduğu gibi Dinamo Kiev'le oynanan müsabakada da "Yurtta sulh, cihanda sulh" pankartı açmıştı.