Güle güle Wilfried Zaha! Geldiği gibi gidiyor: Galatasaray'da ayrılığı duyurdular

Wilfried Zaha için Galatasaray hikayesi sona eriyor. Sarı-kırmızılıların sezon başında kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Wilfried Zaha için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

Galatasaray'da sezon başında transfer edilen Wilfried Zaha için flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda performansıyla beklentilerin altında kalan yıldız oyuncu Wilfried Zaha'nın yeni takımını duyurdular.

WILFRIED ZAHA, BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Geçtiğimiz yazın flaş takımlarından biri olan Galatasaray'ın kadrosuna kattığı isimlerden biri de Wilfried Zaha olmuştu. Uzun süre Fenerbahçe'yi peşinden koşturan Fildişi Sahilli yıldız oyuncu, sarı-kırmızılılara transfer olarak büyük ses getirmişti. Ancak Zaha, şu ana kadarki performansıyla beklentilerin uzağında kalarak eleştirilerin hedefi oldu.

AYRILIĞI DUYURDULAR! İŞTE YENİ ADRESİ...

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Wilfried Zaha, milli takım arasında Dubai'de görüştüğü Suudi Arabistan takımıyla prensip anlaşmasına vardı. Yeni takımında 15 milyon euro artı imza parası kazanacak olan Zaha, 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Fildişi Sahilli yıldızın 3 yılda tahmini olarak 60 milyon euro kazanacağı belirtildi.

GALATASARAY'DAKİ PERFORMANSI

Wilfried Zaha, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 18 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 12'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1056 dakika sahada kalan 31 yaşındaki yıldız oyuncu, 6 gol ve 2 asistle skora etki etti.