Güle güle Vincent Aboubakar! Yılın transferini sonunda duyurdular

Vincent Aboubakar Beşiktaş'a veda ediyor. Kamerunlu yıldızın yeni adresi ise belli oldu. Forvet hattını Ciro Immobile ile güçlendiren siyah beyazlılar, Vincent Aboubakar ile yollarını ayırma kararı aldı. İşte detaylar...

Süper Lig'de transfer hareketliliği tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan ve teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile çıkış yakalamak isteyen Beşiktaş, kadrosunu önemli futbolcularla güçlendirdi. Siyah beyazlılar, Rafa Silva transferi sonrası santrfor bölgesini Ciro Immobile ile güçlendirdi.

Milli futbolcu Cenk Tosun ile ayrılık kararı alan Beşiktaş'ta bu kez Vincent Aboubakar'ın üzeri çizildi.

GÜLE GÜLE VINCENT ABOUBAKAR

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'taki üçüncü dönemini geçiren Vincent Aboubakar, takımda beklenen performansı gösteremeyen isimlerden biri olmuştu. Süper Lig'de 22 maçta forma giyen tecrübeli futbolcu, 5 gollük katkı sağlayabildi. Bu yaz transfer döneminde Ciro Immobile transferini gerçekleştiren siyah beyazlı ekip, Kamerunlu futbolcunun üzerini çizdi. Beşiktaş, Vincent Aboubakar ile yolların ayrılması kararını aldı.

32 yaşındaki futbolcunun yeni durağı ise belli oldu.

İMZAYI ATIYOR!

Beşiktaş'ın Vincent Aboubakar ile ayrılık kararı alması üzerine Kamerunlu futbolcu için yeniden Suudi Arabistan yolu göründü. Gelen bilgilere göre oyuncuya Suudi kulüpleri yeniden talip oldu. Aboubakar için Fransa ihtimalinin düşük de olsa masada olduğu konuşuluyor.

Beşiktaş cephesi, tecrübeli futbolcunun bir kulüple anlaşması durumunda ayrılmasında kolaylık sağlayacak. Şu sıralar görüşmeleri sürdüren Aboubakar'ın kısa süre içerisinde yeni takımına imza atması bekleniyor.

www.aksam.com.tr