Elveda Vincent Aboubakar! Her şey buraya kadarmış

Vincent Aboubakar için Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılarda skor yükünü sırtlanan isimlerin başında gelen yıldız golcü Vincent Aboubakar'ın yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar için yolun sonu gözüktü. Siyah-beyazlılar, yeniden Suudi Arabistan ekiplerinin radarına giren Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ın yerine yeni golcü arayışlarına başladı.

BEŞİKTAŞ'IN EN BÜYÜK SİLAHIYDI

Geçen sezonun ara transfer döneminde Beşiktaş'a geri dönen Vincent Aboubakar, siyah-beyazlıların en büyük gol silahı oldu. Attığı gollerle adından söz ettiren ve büyük beğeni toplayan Kamerunlu golcü, takımın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu.

AYRILIK KAPIDA

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın ayrılığı gündemde. Siyah-beyazlılar, Kamerunlu yıldızın gitme ihtimaline karşın yeni golcü arayışlarına bile başladı.

Öte yandan Kamerunlu golcünün Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'a transfer olacağı da iddialar arasında.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Vincent Aboubakar, bu sezon Beşiktaş formasıyla şu ana kadar 18 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 16'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 1439 dakika sahada kalan 31 yaşındaki Kamerunlu golcü, 11 gol ve 3 asistle skora etki etti.