Güle güle Vincent Aboubakar! Beşiktaş'ta ayrılık: Transferi resmen duyurdular...

Vincent Aboubakar için Beşiktaş hikayesi sona eriyor. Siyah-beyazlılarda başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Vincent Aboubakar'ın yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Beşiktaş'ta yıldız golcü Vincent Aboubakar için ayrılık gündemde. Siyah-beyazlılardan bir kez daha ayrılmaya hazırlanan Kamerunlu santrafor Vincent Aboubakar, yeniden Suudi Arabistan'a gitmeye hazırlanıyor.

VINCENT ABOUBAKAR, BEŞİKTAŞ'IN EN BÜYÜK SİLAHIYDI

Bu sezona çok kötü bir başlangıç yapan takımlardan biri olan Beşiktaş'ın en büyük gol silahı Vincent Aboubakar oldu. Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde siyah-beyazlılara geri dönen Kamerunlu golcü, attığı gollerle büyük beğeni toplayarak taraftarın yeniden sevgilisi olmayı başarmıştı.

AYRILIYOR! İŞTE YENİ ADRESİ...

Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş'tan ayrılığı yeniden gündemde. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Karim Benzema'nın da formasını giydiği Al-Ittihad, Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Arap ekibi, yıldız golcünün transferini 6.5 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyerek bitirmeyi planlıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Beşiktaş'ta şu ana kadar 19 resmi maça çıkan Vincent Aboubakar, bu karşılaşmaların 16'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 1483 dakika sahada kalan 31 yaşındaki Kamerunlu golcü, 11 gol ve 3 asistle skora etki etti.