Güle Güle Victor Nelsson! Galatasaray'da ayrılığı resmen duyurdular

Galatasaray'ın başarılı stoperi Victor Nelsson için transferde hareketli saatler yaşanıyor. Birçok talibi olduğu bilinen Danimarkalı oyuncunun geleceği sonunda belli oldu. İşte Victor Nelsson haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de son şampiyon Galatasaray'da ortaya koyduğu performansla göz dolduran Victor Nelsson, transferde gündemden düşmüyor. Geçen sezon kazanılan şampiyonlukta büyük payı olan başarılı savunmacı, Türkiye kariyerinin sonuna geldi.

VICTOR NELSSON, SERIE A'YA GİDİYOR

Galatasaray'ın savunmadaki emniyet sibobu olan Victor Nelsson'un Süper Lig macerası sona eriyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Serie A'nın son şampiyonu Napoli yaz transfer döneminde Victor Nelsson'u kadrosuna katacak. Mavililerin, Galatasaray ve Victor Nelsson ile prensip anlaşmasına vardığı haberin detaylarında yer aldı.

TOTTENHAM ÇOK İSTEMİŞTİ

Danimarkalı oyuncu için yaz transfer dönemi de oldukça hareketli geçmişti. Danimarkalı oyuncu ile Premier Lig'in köklü ekibi Tottenham yoğun bir şekilde ilgilenmiş ancak Ada ekibi, Galatasaray'ın 25 milyon euro bonservis inadını kıramadığı için bu transfer gerçekleşmemişti.

GALATASARAY RAKAMLARI

Galatasaray'da 3'üncü sezonunu geçiren Victor Nelsson, sarı-kırmızılı forma ile tüm kulvarlarda 118 maça çıktı. 26 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 1 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr