Güle Güle Victor Nelsson! Bonservisi bile belli oldu: Ayrılık resmen duyuruldu...

Galatasaray'da sürpriz Victor Nelsson gelişmesi yaşanıyor. İki sezondur gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken 25 yaşındaki savunmacı sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. İşte Victor Nelsson haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

2021 yaz transfer döneminde 7 milyon euro karşılığında Kopenhag'dan transfer edilen Victor Nelsson, her geçen sezon yükselen ivmesiyle Galatasaray'ın defans hattında kilit ismi olmayı başardı. 25 yaşındaki savunmacının bu istikrarı, ona Çizme'nin dev kulübünün kapılarını açtı.

VICTOR NELSSON NAPOLI'YE DOĞRU

Victor Nelsson, sezon sonunda Napoli'ye imza atmaya hazırlanıyor. İtalya basınında yer alan habere göre; Kış döneminde de Danimarkalı stoperi kadrosuna katmak isteyen Napoli'nin yaz aylarında bu transferi bitireceği belirtildi. Çizme ekibinin Galatasaray'a 15 milyon euro teklifte bulunacağı ve tarafların anlaşmaya yakın olduğu haberin detayları arasında yer aldı.

SEZONA YEDEK BAŞLADI

Geçen yıl kazanılan şampiyonlukta Galatasaray'ın önemli isimlerinden olan Victor Nelsson, bu sezona yedek kulübesinde başladı. Ara transfer dönemine kadar formayı Davinson Sanchez'den almakta zorlanan Danimarkalı futbolcunun az süre bulmaktan şikayetçi olduğu ve takımdan ayrılacağı gündeme gelmişti.

SEZON RAKAMLARI

Victor Nelsson'un bu sezon Galatasaray formasıyla 41 maçı bulunuyor. 25 yaşındaki savunmacı, 3033 dakika süre aldığı saha içinde skora attığı 2 gol ile katkı sağladı.

www.aksam.com.tr