Güle güle Uğurcan Çakır! Trabzonspor'da bir devrin sonu: Transferi sonunda duyurdular...

Uğurcan Çakır, sonunda hayalini kurduğu Avrupa'ya transfer olmaya hazırlanıyor. Trabzonspor'daki başarılı performansıyla dikkat çeken milli kaleci Uğurcan Çakır'ın yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Trabzonspor'daki performansıyla Avrupa ekiplerini peşinden koşturan Uğurcan Çakır'ın hayali gerçek oluyor. Avrupa'ya transfer olmaya hazırlanan milli file bekçisi Uğurcan Çakır'ın yeni adresini İtalyanlar duyurdu.

UĞURCAN ÇAKIR, AVRUPA'NIN RADARINDAYDI

2016'dan bu yana Trabzonspor'da forma giyen Uğurcan Çakır, performansıyla büyük beğeni topladı. Avrupa ekiplerini peşine takan milli file bekçisini özellikle İngiliz ve İtalyan ekipleri yakından takip ediyor.

TRANSFERİ DUYURDULAR

İtalya basınında yer alan habere göre; 35 yaşındaki kalecisi Rui Patricio ile vedalaşmaya hazırlanan Serie A devi Roma, yerine getireceği ismi buldu. İtalyan ekibi Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katmayı planlıyor. Roma devre arasında olmasa da sezon sonu bu transferi bitirmeyi hedefliyor.

TARİHE GEÇECEK RAKAM

Bordo-mavililer ise Uğurcan Çakır için en az 15 milyon euro bonservis bekliyor. Milli file bekçisinin transferinin bu rakamla gerçekleşmesi halinde kulüp tarihinin Yusuf Yazıcı'dan sonraki en pahalı satışı olacak.

Öte yandan bu sezon Trabzonspor formasıyla şu ana kadar 12 maça çıkan Uğurcan Çakır, bu karşılaşmaların 4'ünde kalesini gole kapatırken 14 gole ise engel olamadı.