Güle güle Patrick Van Aanholt! Yeni sol bek Galatasaray'a hayırlı olsun...

Ara transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte iddialar da peş peşe gelmeye başladı. Savunmanın solunda düzenli görev alabilecek bir oyuncu arayışında olan Sarı-Kırmızılılar, bu bölgeye yapılacak takviyeyi listenin ilk sırasına ekledi. İtalya'dan La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Okan Buruk'un performansından memnun olmadığı Patrick van Aanholt ile yollar ayrılacak ve Hollandalı oyuncunun yerine Uruguaylı sol bek Matias Vina getirilecek.

www.aksam.com.tr

Ara transfer dönemine hızlı girmeyi planlayan Galatasaray, Patrick van Aanholt ile yollarını ayırıp yerine Matias Vina'yı getirmeyi planlıyor. Patrick van Aanholt'un performansından memnun olmayan Okan Buruk sol beke deneyimli oyuncuyu getirmek istiyor. Oyuncunun Galatasaray'ın ilgisine sıcak baktığı öğrenildi.

PATRİCK VAN AANHOLT'UN ALTERNATİFİ MATİAS VİNA

Serie A'da Roma forması giyen 25 yaşındaki sol bekin Galatasaray'ın ilgisine sıcak baktığı kaydedilirken, Teknik Direktör Jose Mourinho'nun da oyuncuya forma şansı vermemesi nedeniyle Sarı- kırmızılıların şansının arttığı söyleniyor. Galatasaray'ın bu transferi devre arasında bitirme olasılığının çok yüksek olduğu aktarıldı.

İSTATİSTİK

Roma formasıyla toplam 44 maça çıkan deneyimli oyuncu gol sayısına ulaşamazken sadece 2 asist yaptı.

www.aksam.com.tr