Güle Güle Nicolo Zaniolo! Galatasaray'da ilk ayrılık resmen duyuruldu...

Galatasaray'da sürpriz Nicolo Zaniolo gelişmesi yaşanıyor. Sezonu Aston Villa'da geçiren İtalyan forvet, ülkesine dönmeye hazırlanıyor. İşte Nicolo Zaniolo haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Galatasaray, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Nicolo Zaniolo'yu satın alma opsiyonlu olarak Premier Lig ekibi Aston Villa'ya göndermişti. İngiliz temsilcisinde beklenilen seviyeye çıkamayan İtalyan futbolcunun opsiyonu kullanılmadı. Sarı kırmızılılara geri dönecek olan Zaniolo, formayı sırtına geçirmeden yeni kulübüne imza atacak.

NICOLO ZANIOLO ADIM ADIM ATALANTA'YA

Serie A ekiplerinden Atalanta, Nicolo Zaniolo transferini bitirmek üzere. İngiliz basınında yer alan haberde; Uzun süredir gündeminde olan yıldız forvet için girişimlerini hızlandıran İtalyan ekibinin oyuncuyu kadrosuna katmaya oldukça yakın olduğu ve ilk görüşmelerin olumlu geçtiği aktarıldı. 24 yaşındaki futbolcunun da kariyerine ülkesinde devam etmeye sıcak baktığı ifade edildi.

EURO 2024'TE YOK

Aston Villa'nın Premier Lig'de Liverpool ile oynadığı maçta sakatlanan Nicolo Zaniolo'nun, EURO 2024'ü kaçıracağı belirtilmişti. İtalya Milli Takımı'nın teknik direktörü Luciano Spalletti'de genç oyuncunun turnuvada forma giyemeyeceğini doğruladı.

BİRÇOK KULÜP PEŞİNDE

Zaniolo'yu kadrosuna katmak için en ciddi aday Atalanta olsa da oyuncuyu takip eden birçok kulüp bulunuyor. Serie A ekiplerinden Lazio, Milan ve Fiorentina'nın yanı sıra İspanyol temsilcisi Villarreal de İtalyan forvet için takibini sürdürüyor.

www.aksam.com.tr