Galatasaraylıları yıkan haber: Transferi resmen duyurdular! Güle güle Mauro Icardi...

Mauro Icardi, iki yıllık Galatasaray kariyerini sonlandırmaya hazırlanıyor. Golcü futbolcu, sezon sonunda yıldızının parladığı takıma rakip olacak. Mauro Icardi gelişmesinin detayları haberimizde...

www.aksam.com.tr

Mauro Icardi, ikinci sezonunu geçirdiği Galatasaray'da attığı goller ve hafızalara kazınan sevinciyle kulüp tarihine ve Süper Lig'e damgasını vurmayı başardı. Tecrübeli golcünün yüksek performansı, Avrupa devlerinin bir kez daha odağına girmesini sağladı. İtalyan devi Milan, Icardi'yi renklerine bağlamaya çok yakın.

MAURO ICARDI ADIM ADIM MILAN'A

Milan, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye kancayı taktı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Gelecek sezon için santrfor ihtiyacı olan kırmızı siyahlıların Arjantinli yıldızı yaz aylarında renklerine bağlayacağı belirtildi. Milan'ın bu transfer için 20-25 milyon euro gibi bir bedeli de gözden çıkarabileceği haberin detayları arasında yer aldı.

GIROUD GİDİYOR, JOVİC'E GÜVENİLMİYOR

Milan'ın 37 yaşındaki golcüsü Olivier Giroud'un sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor. Fransız oyuncunun yokluğunda elde kalan tek santrfor ise istikrarsız bir form grafiği olan Luka Jovic olacak. Çizme basını, Mauro Icardi haricinde Milan'ın bir golcü isimle daha anlaşabileceğini iddia etti.

GOLLERİYLE GALATASARAY'I SIRTLIYOR

Mauro Icardi, Galatasaray'ın geçen sezon yaşadığı şampiyonlukta ve bu sezonki liderlik yarışında attığı gollerle takımına adeta can verdi. Arjantinli yıldız sarı kırmızılı formayla çıktığı 64 maçta 46 gol kaydederken, takım arkadaşlarını da 19 kez golle buluşturdu.

www.aksam.com.tr