Güle Güle Mauro Icardi! Galatasaray'da ayrılık resmen duyuruldu...

Galatasaray'da sürpriz Mauro Icardi gelişmesi yaşanıyor. Tecrübeli golcünün ayrılık haberini İtalyanlar duyurdu. İşte Mauro Icardi gelişmesinin detayları...

www.aksam.com.tr

Mauro Icardi, geçtiğimiz yaz aylarında bonservisini elinde bulunduran Paris Saint-Germain'den ayrılarak 10 milyon euro karşılığında Galatasaray'ın yolunu tutmuştu. Gösterdiği performansla birçok dev kulübün yakın markaja aldığı golcü oyuncu için en ciddi aday Juventus oldu.

MAURO ICARDI'YE JUVENTUS KANCASI

İtalyanların köklü kulübü Juventus, Mauro Icardi'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Çizme basınında yer alan haberde; Galatasaray formasıyla Inter günlerini aratmayan bir performans sergileyen Arjantinli yıldızın yaz aylarında Juventus'a imza atacağını belirtti. Torino ekibinin bu transferde ısrarcı olduğu ve 31 yaşındaki oyuncunun durumunu yakından takip ettiği ifade edildi.

JUVENTUS'A İLAÇ OLACAK

Haberin detaylarında Mauro Icardi'nin Juventus'a katılması durumunda İtalyan ekibinin gol yollarında önemli ölçüde seviye atlayacağına değinildi. Tecrübeli golcünün, Çift forvetli sistemde Dusan Vlahovic ile iyi bir ikili olabileceği aktarıldı.

GALATASARAY'DA İSTATİSTİKLERİ ALTÜST ETTİ

Galatasaray'ın 2022-2023 sezonunda yaşadığı şampiyonluğun mimarı olan Mauro Icardi, bu sezon da zirve yarışında sarı kırmızılıların en önemli ismi durumunda. Yıldız futbolcu, Galatasaray formasını giydiği 66 maçta 48 gol ve 19 asist ile maç başına 1 skor katkısının üzerinde bir istatistik yakalamayı başardı.

www.aksam.com.tr