Güle güle Kerem Aktürkoğlu! Çılgın rakamla veda ediyor: Galatasaray'da ayrılık...

Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'ya transfer hayalini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz bırakmadığı milli yıldız Kerem Aktürkoğlu'nun bu sezon sonu sarı-kırmızılılara veda etmesi bekleniyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu hikayesi sezon sonu bitiyor. Sarı-kırmızılıların büyük gelir elde etmeyi beklediği milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, sezon sonu Avrupa hayalini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

GALATASARAY'DA PARLADI

2020'nin yazında 24 Erzincanspor'dan bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan Kerem Aktürkoğlu, başarılı performansıyla adından söz ettirmeyi ve takımın vazgeçilmezi olmayı başardı. Hızla zirveye yükselen ve kalitesini belli eden milli yıldız, İngiliz ve İtalyan ekiplerinin radarına girmeyi başardı.

KEREM AKTÜRKOĞLU SEZON SONU GİDİYOR

Başta İtalya Serie A ve İngiltere Premier Lig ekiplerinin yakından takip ettiği Kerem Aktürkoğlu, uzun zamandır hayalini kurduğu Avrupa'ya sezon sonu transfer olmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, piyasasını bulan ve birçok talibi olan milli yıldız için gelecek olan teklifleri değerlendirecek.

Kerem Aktürkoğlu için yönetimin beklediği bonservis bedeli ise en az 20 milyon euro.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 37 resmi maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, bu karşılaşmaların 34'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2819 dakika sahada kalan 25 yaşındaki milli oyuncu, 12 gol ve 8 asistle skora etki etti.