Güle güle Kenan Yıldız! Ve transferi duyurdular: Tarihe geçecek rakam...

Juventus'ta sürpriz Kenan Yıldız gelişmesi yaşanıyor. Genç oyuncu, İtalyan ekibinden rekor bir bedelle ayrılıyor. Kenan Yıldız gelişmesinin detayları haberimizde...

Juventus'ta forma giyen genç futbolcu Kenan Yıldız, A Milli Takım'da gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çekmişti. 18 yaşındaki oyuncu için Premier Lig'in en önemli ekiplerinden Arsenal ve Liverpool, İtalyan ekibiyle görüşme halinde. Juventus, büyük potansiyel vadeden Kenan Yıldız için bonservis bedelini bir hayli yüksek tuttu.

KENAN YILDIZ İÇİN 40 MİLYON EURO

Serie A'da Juventus formasıyla istikrarlı forma şansı bulamasa da milli formayla harikalar yaratan Kenan Yıldız'a adeta teklif yağıyor. Siyah beyazlı ekibin bonservisine 40 milyon euro istediği genç oyuncu için bu rakamı karşılayabilecek iki takım bulunuyor. Çizme basını, Arsenal ve Liverpool'un Kenan Yıldız'ı kadrosuna katma konusunda yarışa girdiğini belirtti.

ARSENAL BİR ADIM ÖNDE

Haberde ayrıca Arsenal'in milli futbolcuyu kadrosuna katmaya daha yakın olduğuna değinildi. Liverpool'un 40 milyon euro bedelin altında teklif verdiği belirtilirken, Londra ekibi Juventus'un istediği rakama uzak olmadığı kaydedildi Tarafların devre arasında görüşmeleri olumlu yönde sonlandırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Serie A'da 5 maçta forma giyen Kenan Yıldız, 36 dakika sahada kaldı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda gol veya asist katkısı üretemedi.

www.aksam.com.tr