Güle güle İrfan Can Kahveci! Yeni adresi resmen duyuruldu...

Fenerbahçe'nin bu sezon en önemli isimleri arasında yer alan İrfan Can Kahveci için transfer gelişmesi yaşandı. İrfan Can Kahveci'ye sürpriz bir ekip talip oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin bu sezon kilit isimleri arasında yer alan İrfan Can Kahveci, performansıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Birçok kulübün transfer radarına giren İrfan Can'a sürpriz bir talip çıktı.

İRFAN CAN KAHVECİ'YE RUS KANCASI

Fenerbahçe'de bu sezon önemli işler yapan ve kritik anlarda sahne alıp takımına puan kazandıran İrfan Can Kahveci, transfer radarına girdi. Birçok Avrupa kulübü milli oyuncuyu radarına alırken, Rusya öne çıktı. Aktarılan haberlere göre Rus ekiplerinden CSKA Moskova, Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci'ye talip oldu. 28 yaşındaki yıldızın menajeri de bu ilgiyi doğrularken, sarı lacivertli yönetimin beklentisi yüksek. Fenerbahçe'nin İrfan Can için bonservis beklentisinin asgari 20 milyon euro olduğu belirtildi.

KARİYER SEZONUNU YAŞIYOR!

İrfan Can Kahveci, sarı lacivertli formayla bu sezon tüm kulvarlarda 39 maçta süre aldı ve 14 gol, 11 asistlik performas sergiledi.

aksam.com.tr