Güle güle Hakim Ziyech! Galatasaray'da flaş gelişme: Karar verildi

Hakim Ziyech için Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Sezon başında büyük beklentilerle transfer edilen Faslı yıldız oyuncu Hakim Ziyech için yönetim sürpriz bir karar aldı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Hakim Ziyech için flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar, şu ana kadarki performansıyla beklentileri karşılayamayan Hakim Ziyech'in geleceği için kararını verdi.

HAKIM ZIYECH'IN TRANSFERİ BÜYÜK SES GETİRMİŞTİ

Geçtiğimiz yaz transfer döneminin en flaş takımlarından biri olan Galatasaray, Chelsea'de forma giyen Hakim Ziyech'i kiralık olarak kadrosuna katarak büyük ses getirdi. Faslı yıldızın transferi hem Türkiye, hem de Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Büyük beklentilerle transfer edilen Hakim Ziyech, şu ana kadarki performansıyla hayal kırıklığına uğrattı. Sakatlık problemleri nedeniyle şu ana kadar yalnızca 4 resmi maça çıkan Faslı yıldız, sezon başından bu yana sadece 191 dakika sahada kalabildi.

YÖNETİMDEN SÜRPRİZ KARAR

A Spor'da yer alan habere göre; Yönetim Hakim Ziyech'in devre arasına kadarki performansını yakından takip edecek. Büyük umutlarla transfer edilen Faslı yıldız, form tutmazsa sarı-kırmızılılarda ayrılık kararı çıkabilir.