Güle güle Georges-Kevin N'Koudou! Beşiktaş'tan kulüp tarihine geçen transfer...

Beşiktaş'ta Georges-Kevin N'Koudou'nun kaderini değiştirebilecek bir transfer gelişmesi yaşandı. Beşiktaş, tarihe geçecek bir takviyeye hazırlanıyor. Söz konusu transfer, Georges-Kevin N'Koudou'nun da akıbetini belirleyecek. Detaylar haberimizde...

Üç yıldır Beşiktaş forması giyen Georges-Kevin N'Koudou, dönem dönem etkili performans sergilese de yaşadığı sakatlıklar sebebiyle forma istikrarı tutturamamıştı. Siyah-Beyazlıların gözden çıkardığı N'Koudou'nun akıbetini belirleyecek bir transfer gelişmesi yaşandı.

GEORGES-KEVİN N'KOUDOU'YU ÜZECEK TRANSFER

Beşiktaş, yollarını ayırmak istediği Georges-Kevin N'Koudou'nun kaderini değiştirecek bir transfer hamlesine imza attı. Sözleşme feshi için Beşiktaş'tan 1 yıllık alacaklarını isteyen N'Koudou'dan bu transferle tam olarak vazgeçilmesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ TARİHİNİN İLK YEŞİL BURUN ADALI FUTBOLCUSU OLACAK

Söz konusu isim Jovane Cabral. İtalyan basını, Yeşil Burun Adalı sol kanat oyuncusunun Beşiktaş'a transfer olmak üzere olduğunu yazdı. Transferin gerçekleşmesi halinde 24 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş kulüp tarihinin ilk Yeşil Burun Adalı futbolcusu olarak tarihe geçecek.

Bitti bu iş! Slaven Bilic'in prensi yeni sezonda İstanbul devinde forma giyecek...

4 MAÇA ÇIKIP 1 GOL ATMIŞTI

Bonservisi Sporting'de olan ve geride bıraktığımız sezonun devre arasında Lazio'ya kiralanan sol kanat, İtalyan temsilcisiyle ligde ve Avrupa Ligi'nde çıktığı toplam 4 maçta 1 gollük katkı vermişti. Sözleşmesinin son yılına giren Cabral'ın güncel piyasa değeri 5,5 milyon euro.