Güle güle Ferdi Kadıoğlu! Fenerbahçe'ye dünya yıldızı geliyor...

Fenerbahçe'nin başarılı sol beki Ferdi Kadıoğlu, etkili performansıyla Avrupa devlerinin radarına girdi. Fenerbahçe, rekor bonservisle ayrılması beklenen Ferdi Kadıoğlu'nun yerine yıldız bir isim takviye etmek istiyor.

Yaşar Çifcibaşı

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, kariyerindeki yükselişle birçok Avrupa kulübünü peşine taktı. Premier Lig'in dev ekipleriyle ismi anılan Ferdi'nin sezon sonu başka bir takıma transfer olması kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe ise milli yıldızdan iyi bir gelir elde etmeyi planlarken, alternatif isimleri de araştırmaya başladı.

FERDİ KADIOĞLU YERİNE ALEX SANDRO

Suudi Arabistan basının haberine göre; Fenerbahçe, Juventus'ta forma giyen Alex Sandro ile temasa geçti. Sarı lacivertliler, Ferdi'den sonra o bölgeyi yıldız bir isimle doldurup, sıkıntı yaşamak istemiyor. Alex Sandro'nun sözleşmesinin sezon sonu sona erecek olmasını fırsat bilen sarı lacivetli yönetim, harekete geçti.

50 MİLYON EUROYU GÖRDÜ

2020'nin başlarında piyasa değeri 50 milyon euroyu gören Alex Sandro'nun piyasa değeri şu an 2 milyon euro olarak biliniyor. Yıldız oyuncu, bu sezon İtalyan ekibiyle 12 maçta süre aldı.

aksam.com.tr - Yaşar Çifcibaşı