FATİH BURAK YILDIRIM
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Kadrosunu David Jurasek ve Tammy Abraham gibi isimlerle güçlendiren siyah beyazlı kulüp, milli futbolcu Orkun Kökçü ve sağ bek Kyle Walker-Peters transferlerinde de mutlu sona ulaştı. Takviyelere devam edecek olan Beşiktaş'ta takımdan ayrılacak isimler de var. O futbolculardan birisi de Ernest Muçi.
Beşiktaş'a Legia Varşova'dan 10 milyon euro bonservisle transfer olan Ernest Muçi, siyah beyazlı kulüpte hayal kırıklığı yaşattı. Geçtiğimiz sezon kendisinden beklenen performansı gösteremeyen Arnavut futbolcu, takıma veda ediyor.
Yeni sezonun kadro planlamasını sürdüren Beşiktaş, Ernest Muçi'yi de gözden çıkarttı. Gelen bilgilere göre siyah beyazlı kulüp, 24 yaşındaki futbolcunun ayrılığına izin verecek. Beşiktaş'ın Ernest Muçi'den elde etmeyi planladığı bonservis bedeli ise belli oldu.
Beşiktaş yönetimi, oyuncusunu 10 milyon euro dolaylarında bir rakama göndermeyi planlıyor.
Ernest Muçi'nin temsilcisi ise İngiltere'den çeşitli kulüplerle görüşme halinde. Daha önce de adı İngiltere ile anılan 24 yaşındaki futbolcunun bu kez transferinin tamamlanması bekleniyor.
Beşiktaş macerası boyunca 55 maça çıkan Ernest Muçi, 11 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.