Güle Güle Edin Dzeko! Transferi resmen açıkladılar: Buraya kadarmış...

Fenerbahçe'de Edin Dzeko için çarpıcı bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertlilerde bir sezon daha sözleşmesi bulunan Edin Dzeko takımdan ayrılıyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe'de iç transferde de hareketli günler yaşanıyor. Kanarya'da sürpriz bir ayrılık yaşanacak. Inter ile sözleşmesi sona erdikten sonra Fenerbahçe'ye imza atan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Edin Dzeko, Türkiye'den ayrılma kararı aldı.

EDIN DZEKO, ARABİSTAN'A GİDİYOR

Fenerbahçe'de takım kaptanı Edin Dzeko'nun yeni adresi belli oldu. Sarı-lacivertlilerde sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan Boşnak golcü yaz transfer döneminin başlamasının ardından kulüpten ayrılacak. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al Hilal, Edin Dzeko'yu kadrosuna katmak için prensip anlaşmasına vardı. Suudilerin, Fenerbahçe ile de anlaştığı da haberin detaylarında açıklandı.

FENERBAHÇE MAAŞ YÜKÜNDEN KURTULACAK

Boşnak golcü için Al Hilal'in Fenerbahçe'ye herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği haberde kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin, Edin Dzeko'nun yıllık 4.2 milyon euro maaş yükünden kurtulmak için Al Hilal'e her türlü kolaylığı sağladığı öğrenildi.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Edin Dzeko, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 45 resmi maçta 3243 dakika sahada kaldı. 38 yaşındaki santrfor oyuncusu, bu mücadelelerde 24 gol ve 9 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr