Güle Güle Dominik Livakovic! Fenerbahçe'de ayrılığı resmen duyurdular: Türkiye'ye veda etti...

Fenerbahçe'nin deneyimli file bekçisi Dominik Livakovic için çarpıcı bir transfer gelişmesi yaşandı. Adana Demirspor maçında oynatılmayan Hırvat kaleci, Türkiye'den ayrılmaya hazırlanıyor. İşte Dominik Livakovic haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de işler iyi gitmiyor. Olaylı Trabzonspor karşılaşmasının ardında suların durulmadığı sarı-lacivertlilere bir kötü haberde Dominik Livakovic'ten geldi. Başarılı eldiven, gemileri yaktı.

DOMINIK LIVAKOVIC VEDA EDİYOR

Fenerbahçe'nin sezon başında büyük uğraşlarla kadrosuna kattığı Dominik Livakovic'in Türkiye kariyeri oldukça kısa sürdü. Hırvat basınında yer alan habere göre; Livakovic, Trabzonspor maçında yaşanan olaylardan çok etkilendi ve sezon sonunda takımdan ayrılmak için yönetimle görüştü. Sarı-lacivertlilerin sezon sonunda tekrar konuşalım teklifine başarılı eldiven kararının kesin olduğunu dile getirdi.

TÜRKİYE'YE VEDA ETTİ

Dominik Livakovic için çıkan haberin detaylarında, Hırvat file bekçisinin Türkiye'de yaşayan arkadaşlarına veda ettiği iddia edildi. Öte yandan, Livakovic'in yaklaşık 7.5 sezon formasonı giydiği Dinamo Zagreb'e tekrar dönmeye sıcak baktığının altı çizildi.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Dominik Livakovic, Fenerbahçe forması ile tüm kulvarlarda 33 maça çıktı. 29 yaşındaki file bekçisi, bu karşılaşmalarda kalesinde 33 gol görürken 12 maçta kalesini gole kapamayı başardı.

www.aksam.com.tr