Güle güle Bright Osayi-Samuel! Jose Mourinho'nun prensi Fenerbahçe'nin kasasını doldurdu...

Bright Osayi-Samuel transferini duyurdular. Fenerbahçe'nin yıldız sağ bekinin yeni durağı belli oldu. İşte Fenerbahçe'nin kasasını dolduracak Bright Osayi-Samuel transferinin detayları...

Yaz transfer döneminde kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer harekatına başlayan sarı lacivertli yönetim, bir yandan gelecek olan tekliflere de yoğunlaştı. Sarı lacivertlilerde geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Bright Osayi-Samuel için İngiliz kulüpleri sıraya girdi.

BRIGHT OSAYI-SAMUEL TRANSFERİ DUYURULDU!

Fenerbahçe'nin 2021 yılında QPR'dan transfer ettiği Bright Osayi-Samuel, sarı lacivertli formayla muhteşem bir çıkış yakaladı. 26 yaşındaki Nijeryalı sağ bek, İngiltere'ye geri dönüyor.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

Ada basını, Premier Lig ve Championship'te birden fazla kulübün oyuncu için devreye girdiğini kaydetti. İngiliz ekipleri yıldız futbolcu için adeta sıraya girerken, Wolverhampton ve Southampton cephesinin bu transferde gaza bastığı ortaya çıktı.

BONSERVİSİ BELLİ OLDU!

Öte yandan sarı lacivertli kulüp, Bright Osayi-Samuel transferinden ciddi bir bonservis geliri bekliyor. Oyuncunun transfer edilmesi durumunda Fenerbahçe'nin yaklaşık 20 milyon euro dolaylarında bir rakam elde etmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon 39 maça çıkan ve teknik direktör İsmail Kartal'ın en önemli kozlarından biri haline gelen 26 yaşındaki oyuncu, 4 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti.

www.aksam.com.tr