Güle Güle Barış Alper Yılmaz! Sacha Boey'in rekoru kırıldı: Dünya devine imzayı atıyor

Barış Alper Yılmaz, Avrupa'da birçok kulübü peşine takmıştı. Galatasaray'ın bonservisi için ciddi bir bedel belirlediği milli yıldızın yeni adresi belli oldu. Barış Alper Yılmaz kariyerine Premier Lig'de devam edecek. İşte detaylar…

Barış Alper Yılmaz, özellikle son sezonda Galatasaray'ın yaşadığı şampiyonlukta takımın en etkili isimlerinden olmayı başarmıştı. Milli takım formasıyla da EURO 2024'te fırtına gibi esen genç forvetin bu gelişimi devlerin dikkatinden kaçmadı. Barış Alper Yılmaz için en istekli kulüp ise Jürgen Klopp sonrası takımı Arne Slot'a emanet eden Liverpool oldu.

BARIŞ ALPER YILMAZ, LIVERPOOL YOLUNDA

Liverpool, Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmak için oldukça ısrarlı durumda. İngiliz basınında yer alan habere göre; Merseyside ekibi, Mohammed Salah sonrası sağ kanadı emanet edilecek isim olarak görülen 24 yaşındaki futbolcu için kesenin ağzını açtı.

Liverpool'un Barış Alper için Galatasaray'a 30 milyon euro ve bonuslar içeren bir teklif yapma hazırlığında olduğu aktarıldı. Milli futbolcunun da Premier Lig'de forma giymeye sıcak baktığı haberin detayları arasında yer aldı.

SACHA BOEY'İN REKORU KIRILACAK

Barış Alper Yılmaz, Liverpool'a transferinin gerçekleşmesi durumunda Galatasaray'ın daha önce Bayern Münih'e 30 milyon euro bedelle gönderdiği Sacha Boey'in rekoruna ortak olacak.

TARAFTARLAR MEMNUN DEĞİL

Haberde, Liverpool'da taraftarların Barış Alper Yılmaz transferine ve özellikle Muhammed Salah'ın varisi olarak görülmesine tepkiler olduğu yazıldı. Merseyside ekibi destekçilerinin, basında adı geçen yıldız isimler Leroy Sane ve Raphinha ile ilgili beklentileri olduğu belirtildi. İngiliz basınından bazı yazarlar ise milli futbolcunun takıma katılması durumunda taraftarın fikrini değiştirebilecek yetenekte olduğuna inandıklarını aktardı.

A Milli Takım ile Avrupa Şampiyonası'nda geçirdiği başarılı turnuva sonrası değerini artıran Barış Alper Yılmaz'ın güncel piyasası 20 milyon euro olarak belirlendi.

www.aksam.com.tr