Güle güle Barış Alper Yılmaz! İşte transferi böyle duyurdular...

Galatasaray'ın yıldız isimlerden Barış Alper Yılmaz için transfer gelişmeleri yaşanmıyor. İtalya'dan Barış Alper Yılmaz'a talipler çıkarken Galatasaray, milli oyuncu için kararını verdi.

Galatasaray'da bu sezon kilit isimler arasında yer alan Barış Alper Yılmaz, performansıyla dikkat çekiyor. İtalyan ekipleri, milli yıldızı radarına aldı.

BARIŞ ALPER YILMAZ'A SICAK TAKİP

Galatasaray'da bu sezon çok yönlülüğü ile dikkat çeken ve takımın kilit isimlerden birisi olan Barış Alper Yılmaz, Avrupa ekiplerinin transfer radarına girdi. İtalya basınının aktardığı habere göre; Lazio ve Napoli, milli oyuncu için en ciddi aday konumunda. İki ekibinin, genç yıldız için 20 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtilirken, Galatasaray'ın da beklentisi bu yönde. Fakat sarı kırmızılı yönetim, bu bonservisin peşin olarak ödenmesine sıcak bakıyor, bonus olmasını istemiyor.

Öte yandan, İtalyan devi Juventus'un da Barış Alper için devreye girdiği belirtiliyor.

"DALYA" DEDİ!

Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın Hatayspor'u 1-0 mağlup ettiği maçta süre alan Barış Alper Yılmaz, sarı kırmızılı formayla 100 resmi müsabakada görev aldı.

SEZON KARNESİ

23 yaşındaki yıldız, bu sezon sarı kırmızılı formayla tüm kulvarlarda 48 maçta forma giydi. Bu müsabakalarda 4 gol 9 asistlik performans gösteren milli oyuncunun piyasa değeri ise 13 milyon euro olarak biliniyor.

aksam.com.tr