Güle güle Bafetimbi Gomis! Yeni takımı şaşırttı: İşte maaşı...

Galatasaray'da ikinci Bafetimbi Gomis dönemi de sona eriyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında cim-bom'a geri dönen Bafetimbi Gomis, performansıyla beklentileri karşılayamamıştı. Okan Buruk'un kadroda düşünmediği tecrübeli yıldıza İran devi talip oldu. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Galatasaray'da Okan Buruk'un planlarında yer almayan Bafetimbi Gomis'e İran'ın köklü ekiplerinden Sepehan talip oldu. Yıldız golcü ile ilk teması kuran Fars temsilcisi, 36 yaşındaki golcüye şartlarını sordu. Galatasaray'ın olası bir anlaşma durumunda Gomis'e zorluk çıkarması beklenmiyor.

BAFETIMBI GOMIS'E SÜRPRİZ TALİP

Aksam.com.tr'nin edindiği bilgiye göre; Bafetimbi Gomis ile İran ekibi Sepahan yakından ilgileniyor. Sepahan'dan 1 milyon euro maaş istediği belirtilen Gomis'in İran ekibiyle görüşmeleri sürüyor.

Galatasaray'a geçtiğimiz sezonun devre arasında gelen, fakat istenilen performansı gösteremeyen 36 yaşındaki Fransız golcü yeni sezon planlamasında da arka plana atıldı.

Okan Buruk'un yeni sezon kampının başında hazırlık maçlarında ilk 11'de şans verdiği Bafetimbi Gomis'ten memnun olmadığı ve yıldız ismi rotasyonda kullanmak istediği ifade ediliyor.

DRIES MERTENS GELİNCE GİDİŞİ KOLAYLAŞACAK

Galatasaray bu sezon hücum hattını baştan sonra değiştirmeyi planlıyor. Sarı-kırmızılılarda Mostafa Mohamed Fransız ekibi Nantes'e gönderilirken Benfica'dan da Haris Seferovic transfer edilmişti.

Napoli'den ayrılan Dries Mertens ile de görüşme halinde olan cim-bom, Belçikalı yıldızın transferi sonrası Bafetimbi Gomis'le yolları ayırabilir. Fransız yıldızın İran ekibi ile anlaşması durumunda, Galatasaray'ın transferde kolaylık sağlayacağı belirtiliyor.

Orta saha ve forvete yabancı takviyeler yapmak isteyen Galatasaray, yabancı sayısında sorun yaşamak istemiyor.

aksam.com.tr