Akşemsettin Gençalp
Fenerbahçe'de Archie Brown için yolun sonu gözüktü. Sarı-lacivertlilerin Gent'ten kadrosuna kattığı ve inişli çıkışlı performansıyla beklentileri tam karşılayamayan sol bek oyuncusu Archie Brown'ın merakla beklenen yeni adresi belli oldu.
8 MİLYONA ALINMIŞTI
Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı isimlerden biri de Archie Brown olmuştu. Sarı-lacivertliler, 23 yaşındaki İngiliz sol bek oyuncusunu Gent'ten 8 milyon euro bonservisle kadrosuna katmış ve 2028'in sonuna kadar sözleşme imzalamıştı.
aksam.com.tr'nin İspanya basınından aktardığı habere göre; Atletico Madrid, Archie Brown'ı kadrosuna katmak istiyor. Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki oyuncu için talebi ise 20 milyon euro. İspanyol devi, önümüzdeki yaz girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor.
BU SEZONKİ PERFORMANSI
Archie Brown, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 31 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 24'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2126 dakika sahada kalan 23 yaşındaki İngiliz sol bek oyuncusu, 4 gol ve 6 asistle skora etki etti.