Güle güle Altay Bayındır! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık

Genç oyuncu Altay Bayındır'ın gelecek sezonki durumu belirsizliğini korurken hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Altay Bayındır'a İngiltere'den sürpriz bir talip çıktı. İşte haberin detayları...

www.aksam.com.tr

Geçen sezon oynadığı futbol ile yer yer eleştirilerin hedefi olan 25 yaşındaki genç kaleci Altay Bayındır için sürpriz gelişme yaşandı. Milli file bekçisi Altay Bayındır'a İngiltere'nin köklü kulüplerinden Manchester United talip oldu.

ALTAY BAYINDIR'A İNGİLTERE YOLU GÖZÜKTÜ

Fenerbahçe'nin file bekçisi Altay Bayındır'a İngiltere ekiplerinden Manchester United talip oldu. A Spor'un haberine göre kaleci arayışlarını sürdüren Manchester United, sözleşmesinde 5 milyon euroluk çıkış maddesi bulunan Altay Bayındır için harekete geçti.

ALTAY BAYINDIR KARARINI VERDİ

Fenerbahçe geçtiğimiz sezonun tamamlanmasına kısa bir süre kala yetenekli kaleci Altay Bayındır'ın sözleşmesini 2027 yılına kadar uzattı. Avrupa futbol hayali olan Altay Bayındır ise kendisine gelen teklife sıcak bakıyor.

FENERBAHÇE YABANCI KALECİ ARIYOR

Yabancı kaleci transferi konusunda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Altay Bayındır gelişmesinin ardından yeni bir kaleci arayışına geçti.

Sarı lacivertli ekip Bayındır'ın yerine düşündüğü isim Hırvat eldiven Dominik Livakovic oldu.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Altay Bayındır bu sezon tüm kulvarlarda 40 resmi maça çıktı. 3630 dakika sahada kalan file bekçisi kalesinde 45 gol görürken 14 maçta da kalesini gole kapadı.

www.aksam.com.tr