Gözünün yaşına bile bakmadılar! Wilfried Zaha'ya büyük şok...

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Wilfried Zaha için sıcak bir gelişme yaşandı. Performansıyla zaman zaman eleştiri oklarının hedefi haline gelen Fildişi Sahilli oyuncu, Ada'dan gelen haberlerle adeta yıkıldı. İşte Wilfried Zaha haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Yaz transfer döneminde Galatasaray'a büyük umutlarla katılan Wilfried Zaha, sarı-kırmızılılarda istenen performansı henüz tam anlamıyla ortaya koyamadı. 31 yaşındaki oyuncu, Ada'da gündem olmayı başardı. İngiliz basınındaki haberler, Zaha'yı şoka uğrattı.

WILFRIED ZAHA, İNGİLTERE'DE GÜNDEM OLDU

Premier Lig'de Crystal Palace ile sözleşmesi bittikten sonra Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'a imza atan Wilfried Zaha için işler tam anlamıyla istediği gibi gitmiyor. Türkiye kariyerinde inişli çıkışlı bir grafik çizen sol kanat oyuncusu. İngiltere'de gündem oldu. 13 yıl formasını giydiği Crystal Palace'de taraftarın sevgilisi haline gelen oyuncu gözden çabuk düştü.

TAHTI ÇABUK YIKILDI

Crystal Palace'de ikon haline gelen ve taraftarın en çok sevdiği isimlerin başında gelen Zaha'nın tahtı çabuk yıkıldı. Palace taraftarları sosyal medyada Zaha yerine artık ikonların Michael Olise ve Eberechi Eze'nin olduğunu dile getiren binlerce paylaşım yaptı.

ROY HODSGON'UN SÖZLERİ MANŞETLERDE

Crystal Palace Teknik Direktörü Roy Hodsgon'un Wilfried Zaha için söylediği sözler manşetlerde yer aldı. Hodsgon, Zaha için "Her kulübün tribünleri coşturacak oyunculara ihtiyacı var ve biz yıllar boyunca Wilf ile kutsandık ve şimdi hem Olise hem de Eberechi Eze var." İfadelerini kullandı.

GALATASARAY RAKAMLARI

Wilfried Zaha, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 20 maça çıktı. Deneyimli oyuncu, bu karşılaşmalarda 6 gol ve 2 asist üreterek skora etki etti.

www.aksam.com.tr