Göztepe'de play-off anahtarı bulundu! Hakan Özmert gelirse hedef Süper Lig

1. Lig'de üst sıraları hedefleyen Göztepe, rotasını deneyimli orta saha oyuncusu Hakan Özmert'e çevirdi. Teknik kapasitesi ile de ayrıca dikkat çeken Hakan Özmert ile anlaşılırsa, hedef önce play-off ve sonra da mutlu sona ulaşmak olacak.

Hakan Özmert için görüşmeler başladı.

GÖZTEPE, HAKAN ÖZMERT TRANSFERİNİ HIZLICA BİTİRMEK İSTİYOR

Tecrübeli orta saha ile görüşme gerçekleştiren Göztepe, devre arası dönemini iyi değerlendirmek ve doğru transferler ile ligde çıkışa geçmek istiyor. Fraport Tav Antalyaspor'da forma giyen 37 yaşındaki oyuncu ile anlaşma sağlamaya yakın olan Göztepe, transferi hızlıca bitirmek ve lige adapte olmak istiyor.

GÖZTEPE'DEN TAKVİYELER

Play-off potası için birkaç önemli transfer yapma hedefi olan Ege ekibi, hem orta sahaya hem de hücum hattına nitelikli takviyeler planlıyor. Hakan Özmert'in de olumlu baktığı transferin yakında sonuçlanması bekleniyor.

HAKAN'IN SON DURUMU

Hakan; kariyerinde Sakaryaspor, Karşıyaka, Karabükspor, Orduspor, Kasımpaşa, Sivasspor ve Başakşehir'de forma giydi. Bu sezon Antalyaspor formasıyla Süper Lig'de 9 maça çıkan tecrübeli futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 kez formayı terletti.