Akşemsettin Gençalp
Başakşehir'den ayrılan Çağdaş Atan için sürpriz bir gelişme yaşandı. Selçuk Şahin ile yollarını ayıran Süper Lig ekibi Eyüpspor'un teknik direktörlük görevine Çağdaş Atan'ın düşünüldüğü öğrenildi.
BAŞAKŞEHİR'DEN AYRILMIŞTI
2023-24 sezonunun başında Başakşehir'de teknik direktörlük görevine getirilen Çağdaş Atan getirilmişti. Ancak bu sezona iyi bir başlangıç yapamayan turuncu-lacivertlilerde, istenen sonuçların alınamamasının ardından Atan ile yollar ayrıldı.
Teknik direktör Selçuk Şahin ile yollarını ayıran Trendyol Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor, harekete geçti. Eflatun-sarılıların teknik direktörlüğe 45 yaşındaki genç çalıştırıcı Çağdaş Atan'ı getirmek istediği öğrenildi.
KARİYERİ
Çağdaş Atan, ilk teknik direktörlük tecrübesini Alanyaspor'da yaşadı. Daha sonrasında Kayserispor'u da çalıştıran 45 yaşındaki genç teknik direktör son olarak Başakşehir'i çalıştırdı ve turuncu-lacivertlilerde maç başına 1.66 puan ortalaması yakaladı.