Galatasaray'ın Milot Rashica planı belli oldu! Parasını onlar ödeyecek

Devre arası transfer dönemi için çalışmalarına erkenden başlayan Galatasaray, Milot Rashica'nın bonservisini almak istiyor. Galatasaray, Mostafa Mohamed ve Olimpou Morutan'ın satışlarından gelecek parayı Milot Rashica için harcamayı planlıyor.

Galatasaray yönetimi Milot Rashica'nın tapusunu almak için planını belirledi. Taraftarların sevgilisi haline gelen başarılı kanat oyuncusuyla devam etmek isteyen Cimbom, İngiliz ekibine hatırı sayılır bir teklif yapacak. Şu an kiralık olarak farklı takımlarda olan Mostafa Mohamed ve Olimpiu Morutan'ı satmayı planlayan Galatasaray, buradan gelecek bütçeyle Rashica'nın bonservisini alacak.

MİLOT RASHİCA PLANI BELLİ OLDU

Memphis Depay ve Moussa Dembele gibi yıldızların transferini sezon sonuna bırakan Galatasaray'da yönetim, Norwich'ten kiralık olarak aldığı Milot Rashica'yı da tapusuyla almak adına elini çabuk tutacak. İlk başta fazla forma şansı bulamayan ancak daha sonra teknik direktör Okan Buruk'un ilk 11'inin gözdelerinden biri haline gelen 26 yaşındaki kanat oyuncusunun bonservisini almak için 8 milyon Euro gözden çıkarıldı.

Mostafa Mohamed veya Olimpiu Morutan'ın satılması durumunda da buradan elde edilecek gelirin bir kısmının Rashica'nın bonservisi konusunda kullanılacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

Galatasaray formasıyla 11 maça çıkan Milot Rashica, 2 gol 2 asiste imza attı.