Galatasaray'ın alamadığı yıldız futbolcu Tuzlaspor'da! Transfer resmen açıklandı

Bir dönem Galatasaray ile de adı anılan ama transferi gerçekleşmeyen Giannelli Imbula, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'a transfer oldu. Deneyimli ön libero Giannelli Imbula, daha önce Avrupa'nın birkaç büyük ligi başta olmak üzere Şampiyonlar Ligi'nde de oynamıştı.

Avrupa'nın en üst düzey liglerinde forma giyen Giannelli Imbula, İstanbul ekibi Tuzlaspor'a transfer oldu. Daha önce Galatasaray'ın da almak istediği deneyimli oyuncunun transferi Tuzlaspor tarafından resmen açıklandı.

GIANNELLI IMBULA TUZLASPOR'DA

Daha önce Premier Lig, La Liga, Ligue 1, Serie A ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen, ayrıca pek çok turnuvada boy gösteren Giannelli Imbula, Tuzlaspor ile anlaştı ve transfer süreci resmen tamamlandı.

GIANNELLI IMBULA TECRÜBESİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Kulüp kariyerinde tam 302 maça çıkan Giannelli Imbula, bu maçlarda 12 gol ve 11 asistlik bir performans sergiledi. Oyuncu daha önce Porto, Marsilya ve Stoke City gibi kulüplerde forma giymiş ve piyasa değeri olarak bir ara 18 milyon euroyu görmüştü. Şampiyonlar Ligi'nde ise 9 maçta forma giyen Imbula, Tuzlaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.