Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 28 milyon euroluk dev çalım! Alex Sandro Aslan oluyor...

Galatasaray bir döneme damgasını vuran Alex Sandro için görüşmelerine başladı. Sarı-kırmızılılar adı uzun bir süre Fenerbahçe ile anılan yıldız futbolcunun menajeriyle görüşme yaptı. Galatasaray Alex Sandro'yu sezon sonunda sözleşmesi biteceği için bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Adı bir süre Fenerbahçe ile anılan Brezilyalı yıldız Alex Sandro için Galatasaray devreye girdi. Sezon sonunda takıma yeni takviyeler yapmak isteyen Sarı-kırmızılılar rotasını İtalya'ya çevirdi. Juventus ile sezon sonu mukavelesi sona erecek olan tecrübeli yıldız için Galatasaray menajeri ile masaya oturdu. Porto'dan Juventus'a 28 milyon euroya transfer olan Alex Sandro için Sarı-kırmızılılar girişimlerine başladı. Detaylar haberimizde...

GALATASARAY ALEX SANDRO'YU KAPTI KAÇTI

İtalyan basını, Fenerbahçe'nin uzun bir süre yol katettiği tecrübeli futbolcu için Sarı-kırmızılı kulübün bir adım önde olduğunu yazdı. Schira'nın haberine göre, Galatasaray aracılar vasıtasıyla Alex Sandro'nun şartlarını sordu. Bu sezon Süper Lig'de şampiyon olamayı hedef belirleyen Sarı-kırmızılıların Brezilyalı oyuncuyla 2025 yılına kadar sözleşme imzalamak için menajeriyle görüşmelere başladı söylendi.

REKOR BEDELLE TRANSFER OLMUŞTU

Top ile, Futbola Atletico kulübünde tanışan Alex Sandro, Avrupa'ya çıkış yolunu Porto'ya transfer olarak yaptı. Temmuz 2011'de 9.60 milyon euro bedelle Portekiz ekibine transfer olan tecrübeli oyuncu, 2015'e kadar Porto formasını giydi. 40 kez Brezilya A Milli Takımında top koşturan 31 yaşındaki oyuncu, 2015 yılında 28 milyon Euro'ya Juventus'a transfer oldu.

Önümüzdeki günlerde sonuçlanması beklenen transfer için Sarı-kırmızılı yönetim hatrı sayılır bir imza bedeli vermeye hazır olduğunu bildirdi. Cevap için İstanbul ekibi beklemeye geçti...

İSTATİSTİK

Geçitiğimiz sezon 18 maça çıkan tecrübeli oyuncu sadece 1 asist yapabildi. 1107 dakika da süre aldı.