Galatasaray'da Wilfried Zaha depremi! Yer yerinden oynadı...

Wilfried Zaha için Galatasaray'da işler yolunda gitmiyor. Sezon başında sarı-kırmızılılara büyük beklentilerle transfer olan ancak hayal kırıklığına uğratan Wilfried Zaha, eleştirilerin hedefi oldu. İşte detaylar...

Geçtiğimiz yaz Galatasaray'a transferiyle büyük ses getiren Wilfried Zaha, beklentilerin altında kaldı. İnişli çıkışlı performansıyla bir türlü isteneni veremeyen yıldız oyuncu Wilfried Zaha, tepki çekti.

WILFRIED ZAHA'YI FENERBAHÇE İSTEDİ, GALATASARAY'A GİTTİ

Sezon başında Fenerbahçe'nin uzun süre kadrosuna katmak için uğraştığı Wilfried Zaha, sürpriz bir şekilde Galatasaray'a transfer oldu. Sarı-kırmızılıların 2026'nın yazına kadar sözleşme imzaladığı yıldız oyuncu, transferiyle büyük ses getirdi.

HAYAL KIRIKLIĞINA NEDEN OLDU! TEPKİLER BÜYÜDÜ...

Wilfried Zaha'nın Galatasaray hikayesi iyi başlamadı. Geldiğinde sakatlıklarla uğraşan yıldız oyuncu, hazır hale gelmesinin ardından süre almaya başladı. Ancak performansıyla beklentilerin altında kalan Zaha, Kerem Aktürkoğlu'nun arattı. Fildişi Sahilli'nin sol kanata geçmesi nedeniyle 10 numara pozisyonuna geçen Kerem'in de performansında düşüş yaşandı. Zaha, performansıyla sosyal medyada sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 18 resmi maça çıkan Wilfried Zaha, bu karşılaşmaların 12'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1056 dakika sahada kalan 31 yaşındaki Fildişi Sahilli yıldız, 6 gol ve 2 asitle skora etki edebildi.