Galatasaray'da Victor Nelsson depremi! Ortalık yıkıldı: Yer yerinden oynadı...

Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Victor Nelsson için çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı ekipte geleceği merak konusu olan Victor Nelsson dikkat çeken çeken bir karar aldı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile oldukça hararetli bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, bir yandan önümüzdeki sezon için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, bu doğrultuda iç transfere yöneldi. Cimbom'da geleceği merak edilen Victor Nelsson için de taraftarları üzecek bir gelişme yaşandı.

VICTOR NELSSON YENİ SÖZLEŞMEYİ REDDETTİ

Galatasaray'da performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelen Danimarkalı savunmacı Victor Nelsson için transferde sıcak saatler yaşanıyor. Takvim'de yer alan habere göre; Galatasaray'da yönetim Nelsson'a yeni bir sözleşme talebinde bulundu. Ancak başarılı oyuncu, bu teklifi reddederek Avrupa'dan gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeye karar verdi.

NAPOLI İLE ANILIYOR

Victor Nelsson'un adı uzun süredir Serie A'nın son şampiyonu Napoli ile anılıyor. Bazı İtalyan kaynakları, mavililerin yaz transfer döneminde Galatasaray'a 15 milyon euro civarında bir teklif sunacağını da açıklamıştı. Nelsson'un bu transfere sıcak baktığı da gelen haberler arasında.

GALATASARAY RAKAMLARI

26 yaşındaki savunmacı Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 120 maça çıktı. Nelsson, bu mücadelelerde 4 gol ve 1 asist üretmeyi başardı.