Galatasaray'da Serge Aurier depremi! İkinci Ndombele vakası: 1 maç oynadı ve gidiyor

Serge Aurier için Galatasaray macerası kısa sürdü. Devre arasında transfer edilen tecrübeli futbolcu için flaş bir karar alındı. İşte Serge Aurier cephesinde yaşananlar...

Yıldız futbolcusu Sacha Boey'i Bayern Münih'e gönderen Galatasaray, o bölgeyi Serge Aurier ile güçlendirmişti. Sarı kırmızılılara transfer oluşunun ardından ciddi bir sakatlık yaşayan 31 yaşındaki sağ bek, Galatasaray formasını ilk kez Alanyaspor karşısında giydi. Bu maçın ardından Serge Aurier cephesinde önemli bir gelişme yaşandı.

ELVEDA SERGE AURIER!

Galatasaray'ın Nottingham Forest'tan sezon sonuna kadar transfer ettiği Serge Aurier için yolun sonuna gelindi. Sarı kırmızılılarda yalnızca bir maça çıkabilen 31 yaşındaki futbolcu, 45 dakika sahada kaldı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un beklentilerinin altında kalan Fildişi Sahilli futbolcu, sezon sonunda takıma veda edecek.

KALAN MAÇLARDA İLK 11'DE BAŞLAMAYACAK!

Öte yandan Okan Buruk'un aldığı bir başka karar ise bir hayli tartışıldı. Ortaya çıkan iddialara göre Galatasaray teknik direktörü, sezon sonuna kadar Serge Aurier'e ilk 11'de görev vermeyecek ve kulübede tıpkı Ndombele gibi hamle oyuncusu olarak tutacak.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olaran Aurier için Galatasaray, 100 bin euro bonservis bedeli ödemişti.

www.aksam.com.tr