Galatasaray'da Mauro Icardi krizi! Ortalık yıkıldı...

Mauro Icardi, Galatasaray'da bu sezona da müthiş bir başlangıç yaparak beğeni toplamıştı. Ancak son haftalarda performansındaki düşüşle dikkat çeken yıldız golcü Mauro Icardi, eleştirilerin hedefi oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Galatasaray'da Mauro Icardi kayıplara karıştı. Bu sezona da müthiş bir giriş yaparak taraftarın sevgilisi haline gelen Arjantinli yıldız golcü Mauro Icardi, son haftalarda performansında yaşadığı düşüşle eleştirilerin hedefi oldu.

MAURO ICARDI SEZONA İYİ GİRİŞ YAPTI

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahiplerinden biri olan Mauro Icardi'nin bonservisi geçtiğimiz yaz PSG'den 10 milyon euro bedelle alınmış ve 2026'nın yazına kadar sözleşme imzalanmıştı. Bu sezona da iyi bir giriş yapan Arjantinli golcü, son haftalardaki form düşüşüyle dikkat çekti.

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLDU

Sezona iyi başlayan Mauro Icardi, son haftalardaki performans düşüşüyle dikkat çekti. Beşiktaş derbisinin ardından oynanan 10 resmi maçta sadece 3 gol atabilen Arjantinli yıldız, eleştirilerin hedefi oldu. Yıldız golcünün antrenmandaki kilolu görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mauro Icardi, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 25 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 23'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2069 dakika sahada kalan 30 yaşındaki Arjantinli golcü, 17 gol ve 6 asistle skora etki etti.