Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz paniği! Tüm gözler onların üzerinde

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın yanı sıra Abdülkerim Bardakcı ile Berkan Kutlu, bu akşam oynanacak Antalyaspor maçında sınırda bulunuyorlar. Okan Buruk'un özellikle Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ı uyardığı öğrenilirken, bu oyuncular sarı kart görmeleri halinde Giresunspor maçında oynayamayacaklar.

Galatasaray'da tüm gözler Kerem Aktürkoğlu ile Barış Alper Yılmaz'ın üzerinde olacak. Bu akşam Nef Stadyumu'nda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da tek hedef galibiyet serisini devam ettirmek olacak. Üst üste 11 maçtır kazanan sarı kırmızılı takım bu akşam da kazanıp rakiplerini yanına yaklaştırmamak istiyor. Ancak teknik direktör Okan Buruk'un büyük bir korkusu var; oyuncu kaybetmek istemiyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU VE BARIŞ ALPER YILMAZ'A UYARI

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ile Berkan Kutlu bugün kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve Süper Lig'in 21. haftasındaki Bitexen Giresunspor maçında görev yapamayacaklar. Son haftaların en formda isimlerinden olan bu 4'lü için teknik direktör Okan Buruk uyarılarda bulunacak. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan sarı kırmızılı takımda oyuncular sakin oynamaları yönünde uyarılacak.

GALATASARAY'DA EKSİK YOK

Galatasaray'ın Antalyaspor maçına son haftaların klasik 11'iyle çıkması bekleniyor. Kalede Fernando Muslera, savunmada Boey, Nelsson, Abdülkerim ve Dubois, orta sahada Torreira ve Oliveira, ileri üçlüde Barış Alper, Mertens ve Kerem, forvette ise Mauro Icardi'nin oynaması bekleniyor.

Antalyaspor'da Ghacha, Fredy ve Haji Wright sakatlıkları, Fernando Martins ve Kudryashov ise cezaları nedeniyle maç kadrosunda yer almıyor.

Antalyaspor'un muhtemel 11'i ise şu şekilde: Alperen, Bünyamin, Veysel, Ömer Toprak, Güray, Ufuk Akyol, Soner, Ndao, Larsson, Doğukan, Sinan Gümüş