Galatasaray'da Bafetimbi Gomis çatlağı! Beklenmedik karar taraftarları ikiye böldü...

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Ligde bu hafta Adana Demirspor deplasmanına çıkacak olan Galatasaray'ın zorlu mücadeleye forvet hattında Bafetimbi Gomis'le başlayacağı iddiası taraftarlar arasında görüş ayrılığına neden oldu.

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'in Adana Demirspor maçına ilk 11'de başlayacağı haberi Galatasaraylıları ikiye böldü. Taraftarların bir bölümü Mauro Icardi'yi ilk 11'de görmek isterken bir bölüm ise Bafetimbi Gomis'in daha hazır bir görüntü verdiği görüşünde.

BAFETİMBİ GOMİS KARARI TARTIŞILIYOR

Seferovic'ten formayı kapan Bafetimbi Gomis, sergilediği performansla beğeni kazanmıştı. Mauro Icardi transferi sonrası taraftarlar yıldız futbolcuyu ilk 11'de görmek isterken, Sabah'ın haberine göre Okan Buruk'un Adana Demirspor maçındaki tercihinin yine Bafetimbi Gomis olacak.

TARAFTARLARIN BÜYÜK BÖLÜMÜ MAURO ICARDI'Yİ İSTİYOR

Bafetimbi Gomis'le ilgili verilen bu karar Galatasaraylıları ikiye böldü. Sarı-Kırmızılıların bir bölümü dünyaca ünlü yıldız Mauro Icardi'yi ilk 11'de görmek isterken taraftarların bir bölümü ise Bafetimbi Gomis'in Icardi'ye göre daha hazır olduğunu düşünüyor.

BAFETİMBİ GOMİS'İN SEZON İSTATİSTİKLERİ

Yeni sezon öncesi ayrılığı gündeme gelen Bafetimbi Gomis, Süper Lig'de çıktığı 7 maçta 4 gol atarak beklentilerin oldukça üzerine çıkmıştı. 37 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.