Galatasaray'a piyango! Hakim Ziyech geri dönüyor...

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, tedavisi için gittiği Hollanda'dan geri dönüyor. Sakatlığını atlatan Hakim Ziyech'in, Rizespor karşısında forma giymesi bekleniyor. İşte detaylar...

Yaşar Çifcibaşı

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Hakim Ziyech, yaşadığı sakatlıkla yaklaşık 1 aydır forma giyemiyordu. Afrika Kupası'nda ülkesi Fas'ın Zambiya ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Ziyech, tedavisini sürdürmek için Hollanda'ya uçmuştu. Faslı yıldızın dönüş tarihi resmen duyuruldu.

HAKIM ZIYECH GERİ DÖNÜYOR!

Suudi Arabistan basının haberine göre; Hakim Ziyech, yakında tedavisi için gittiği Hollanda'dan dönecek. Yıldız oyuncunun, 8 Mart'taki Rizespor karşılaşmasında forma giyebileceği aktarıldı. Teknik direktör Okan Buruk'un, deneyimli futbolcuya maçın son bölümlerinde süre vermesi bekleniyor.

HEM ZİYARET HEM TİCARET!

Öte yandan iddialara göre; Hakim Ziyech, Hollanda'daki lüks evini de bu süreçte sattı. Faslı yıldızın, Ajax'ta oynadığı süreçte 4 milyon euro karşılığında aldığı villasını tedavisi için gittiği süreçte 7 milyon euroya sattığı aktarıldı. Deneyimli futbolcunun, gelecekte yerleşmeyi düşündüğü Fas'ın Marakeş şehrinde bir villa alacağı belirtildi.

14 MAÇTA 4 GOL

Galatasaray ile 14 maçta süre alan yıldız futbolcu, 4 gol 2 asistlik performans sergiledi.

aksam.com.tr - Yaşar Çifcibaşı