Galatasaray-Manchester United Maçı hangi kanalda? Galatasaray-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray-Manchester United maçı için nefesler tutuldu. Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 4 puanla 3. sıraya yerleşen Galatasaray, Manchester United maçında galip gelerek 2. sıraya yükselmek istiyor. Sarı Kırmızılı takımın taraftarları, Galatasaray Manchester United maçı hangi kanalda şifresiz yayınlanacağını merak ediyor. Peki Galatasaray-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte karşılaşmanın tarihi, saati ve maçın yayınlanacağı kanal

Galatasaray-Manchester United maçının yayınlayacak olan kanal belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Galatasaray, sahasında İngiltere devi Manchester United'ı konuk edecek. Galatasaray Manchester United maçı, canlı olarak yayınlayacak. Peki GS-Manchester United maçı ne zaman hangi kanalda? Galatasaray-Manchester United Maçı nereden izlenir? İşte karşılaşmayı canlı yayınlayacak olan kanallar

GALATASARAY-MANCHESTER UNİTED MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Galatasaray Manchester United maçı için hazırlıklar tamamlandı. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. haftasında Galatasaray Manchester United rövanş maçı 29 Kasım 2023 Çarşamba günü oynanacak. RAMS Park'ta oynanacak olan müsabaka saat 20.45'te başlayacak. Galatasaray Manchester United maçı EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak.

İngiltere'de Manchester United'la oynanan ilk maçı deplasmanda 3-2 kazanan Galatasaray, sahasında oynayacağı mücadeleyi galip olarak tamamlayıp gruplarda üst sıralara yerleşmek istiyor.

Galatasaray, 12 Aralık'ta Kopenhag ile karşılaşacak. Kopenhag-Galatasaray (Parken) maçı 12 Aralık'ta saat 23.00'da başlayacak.

Galatasaray Manchester United maçının muhtemel 11'i belli oldu! İşte Galatasaray-Manchester United maç kadrosu