Galatasaray-Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray-Karagümrük maçı hangi kanalda?

Galatasaray-Karagümrük maçı için son hazırlıklar tamamlandı. Ziraat Türkiye Kupası'nda son yarı finalist belli olacak. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, çeyrek final maçında bu akşam Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Karşılaşmayı canlı takip etmek isteyen taraftarlar, Galatasaray-Karagümrük maçının hangi kanalda yayınlanacağını sorguluyor. Peki Galatasaray-Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? İşte Galatasaray maçının yayınlanacağı kanal

Ligde liderliğini sürdüren Galatasaray, Karagümrük ile karşılaşacak. Sarı Kırmızılı takım, Türkiye Kupası hedefi için sahaya çıkıyor. Çekişmeli mücadelenin galibi, yarı finalde Trabzonspor ile karşılaşacak. Galatasaray-Karagümrük maçı canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Peki Galatasaray-Karagümrük maçı nereden izlenir? Galatasaray-Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçın saat ve yayın bilgileri

GALATASARAY-KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmalarında Galatasaray, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geliyor.

Galatasaray-Karagümrük maçı 29 Şubat 2024 Perşembe akşam saat 20.45'te başlayacak. RAMS Park'ta oynanacak mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek.

GALATASARAY-KARAGÜMRÜK MAÇI HANGİ KANALDA?

Sarı-kırmızılı takım, Fatih Karagümrük ile kariyerindeki 23'üncü mücadeleye çıkacak. İki takımın son 5 karşılaşmasında ise Fatih Karagümrük'ün hiç galibiyeti bulunmuyor.

Galatasaray-Karagümrük maçı ATV ekranlarından canlı yayınlanacak. Tek maç üzerinden oynanacak karşılaşmayı kazanan takım adını yarı finale yazdıracak.

Galatasaray-Karagümrük maç kadrosu belli oldu! İşte Galatasaray-Karagümrük maçının muhtemel ilk 11'leri