Galatasaray-Hatayspor Süper Lig maçının muhtemel ilk 11'leri belli oldu! İşte Galatasaray-Hatayspor maç kadrosu

Galatasaray-Hatayspor maçının muhtemel 11'leri belli oldu. 9 Ağustos Cuma günü saat 21:00'de oynanacak olan randevuda geçen sezonda şampiyonluk ipini göğüsleyen sarı-kırmızılı takım, yeni sezona güzel bir giriş yapmak için ter dökecek. Karşılaşma öncesi her iki takımın da muhtemel 11'lerinde kilit oyuncuları sahaya sürmesi bekleniyor. Peki Galatasaray-Hatayspor maç kadrosunda kimler var? İşte Galatasaray-Hatayspor Süper Lig maçının muhtemel ilk 11'leri

Galatasaray ve Hatayspor, Trendyol Süper Lig 2024/2025 sezonunun açılış maçında karşı karşıya gelecek. Galatasaray-Hatayspor maçının muhtemel 11'leri, her iki takımın taraftarlarınca merak ediliyor. Karşılaşma canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray-Hatayspor maç kadrosunda önemli isimlerden eksik oyuncu bulunmuyor. Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu olan sarı-kırmızılı takım, yeni sezona üst üste 3, toplamda da 25. şampiyonluk için mücadele edecek. İşte Galatasaray-Hatayspor maçının muhtemel 11'leri

GALATASARAY-HATAYSPOR MAÇ KADROSU BELLİ OLDU!

Trendyol Süper Lig'de yeni sezonun açılış maçında Galatasaray ile Hatayspor karşı karşıya gelecek.

2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 9 Ağustos Perşembe günü Süper Lig yeni sezona güzel bir başlangıç yapmak için mücadele edecek.

Galatasaray - Hatayspor maçı 9 Ağustos Cuma günü oynanacak. RAMS Park'ta yapılacak sezonun açılış maçı, saat 21.00'de başlayacak.

GALATASARAY-HATAYSPOR MAÇININ MUHTEMEL İLK 11'LERİ

Galatasaray-Hatayspor maç kadrosunda önemli isimlerden eksik bulunmuyor. İşte Galatasaray'ın Hatayspor maçındaki muhtemel 11'i...

Muslera

Kaan Ayhan

Davinson

Abdülkerim

Köhn

Torreira

Sara

Barış Alper

Ziyech

Mertens

Mauro İcardi

Süper Lig başlıyor! Galatasaray-Hatayspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Sarı-kırmızılı kulüp, devam eden transfer döneminde Michy Batshuayi, Elias Jelert ve Gabriel Sara'yı renklerine bağladı.

Batshuayi, Beşiktaş ile yapılan Turkcell Süper Kupa maçında süre alırken, Jelert ile Sara henüz bir maçta mücadele etmedi.

Galatasaray'da yeni sezon öncesinde yapılan 2 transfer teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi durumunda sarı-kırmızılı formayla maçlarına çıkacak.

Şampiyonlar Ligi Play-Off Galatasaray-Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

GALATASARAY-HATAYSPOR MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Galatasaray ve Hatayspor, karşı karşıya geleceği Trendyol Süper Lig maçı, İstanbul'da, Rams Park Stadyumu'nda oynanacak.