Galatasaray-Elfsborg maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi Galatasaray (GS)-Elfsborg maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi kapsamında Galatasaray (GS), Elfsborg ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray, Elfsborg karşısında kazanarak Avrupa Ligi grup sıralamasında önemli avantaj elde etmek istiyor. Mücadeleyi takip etmek isteyen futbolseverler, ''GS-Elfsborg maçı ne zaman, hangi kanalda?'' gibi sorulara cevap arıyor. İşte Galatasaray-Elfsborg maçının saati ve yayıncı kuruluşu

Galatasaray (GS)-Elfsborg maçı için nefesler tutuldu. UEFA, aynı gün Şampiyonlar Ligi maçları da olduğu için dünya çapında izleyici politikasını genişletme amacıyla Avrupa Ligi Galatasaray-Elfsborg maçını erken oynatma kararı aldı. Buna göre GS Elfsborg maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi Galatasaray-Elfsborg maçı hangi kanalda? İşte detaylar

GALATASARAY (GS)-ELFSBORG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray-Elfsborg maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. UEFA Avrupa Ligi karşılaşmaları kapsamında temsilcimiz Galatasaray, İsveç ekibi Elfsborg ile karşı karşıya gelecek.

UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında gerçekleşecek olan Galatasaray-Elfsborg maçı 23 Ekim Çarşamba günü saat 17.30'da başayacak.

RAMS Park'ta yapılacak maçı Sloven hakem Matej Jug yönetecek.

Galatasaray-Elfsborg maç kadrosu belli oldu! İşte Galatasaray-Elfsborg maçı muhtemel ilk 11'leri

GALATASARAY-ELFSBORG MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi'nin bu sezon yayıncı kuruluşu TRT oldu. Galatasaray'ın Avrupa Ligi mücadelesi dünyanın birçok ülkesinden canlı olarak izleyiciyle buluşacak. Galatasaray (GS) - Elfsborg maçı TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

GALATASARAY AVRUPA LİGİ'NDE 8. SIRADA

Avrupa'da çıktığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 de beraberlik alan Galatasaray gruplarda 4 puanla 8. sırada yer alıyor.

Sarı-kırmızılılar geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyon olup, 24. kez bu başarıyı yakaladıktan sonra, Avrupa macerasına UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda başladı. Ancak, İsviçre'nin Young Boys ekibine iki maçta da mağlup olarak elendi ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etti.

Okan Buruk'un takımı, Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Yunan temsilcisi PAOK'u 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Ancak ikinci haftada Letonya'da RFS karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen maç 2-2 berabere sonuçlandı. Bu sonuçla, Galatasaray 2 maç sonunda 4 puanla, averaj farkıyla 36 takım arasında 8. sıraya yerleşti.