Galatasaray-Elfsborg maç kadrosu belli oldu! İşte Galatasaray-Elfsborg maçı muhtemel ilk 11'leri

Galatasaray-Elfsborg maçının muhtemel 11'leri belli oldu. 23 Ekim Çarşamba günü saat 17:30'da oynanacak olan mücadelede cezası sebebiyle Muslera yer almazken gözler İcardi, Yunus Akgün, Osimhen ve Mertens gibi yıldızlara çevrildi. Peki Galatasaray-Elfsborg maç kadrosunda kimler var? İşte UEFA Avrupa Ligi Galatasaray-Elfsborg maçının muhtemel ilk 11'leri

Galatasaray ve Elfsborg, UEFA Avrupa Ligi kapsamında karşı karşıya gelecek. Galatasaray-Elfsborg maçının muhtemel 11'leri, sarı-kırmızılı takımın taraftarlarınca merak ediliyor. Karşılaşma canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray-Elfsborg maç kadrosunda Muslera, Young Boys maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle yer almayacak. Peki Galatasaray-Elfsborg maçı muhtemel ilk 11'lerinde kimler var? İşte Galatasaray-Elfsborg maç kadrosu

GALATASARAY-ELFSBORG MAÇ KADROSU BELLİ OLDU!

Galatasaray-Elfsborg maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. UEFA Avrupa Ligi karşılaşmaları kapsamında temsilcimiz Galatasaray, İsveç ekibi Elfsborg ile karşı karşıya gelecek. 23 Ekim Çarşamba günü saat 17.30'da başayacak olan maç TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Muslera, Young Boys maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza aldı. Uruguaylı kaleci, Galatasaray-Elfsborg maç kadrosunda yer almayacak.

Galatasaray-Elfsborg maç kadrosunda cezası sebebiyle Muslera yer almazken, Galatasaray-Elfsborg maçı muhtemel 11'lernde İcardi, Yunus Akgün, Osimhen ve Mertens gibi yıldızların yer alıp almadığına çevrildi.

GALATASARAY-ELFSBORG MUHTEMEL 11'LER

Okan Buruk'un takımını Günay Güvenç, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Elias Jelert, Yunus Akgün, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Victor Osimhen, Mauro Icardi on biriyle sahaya sürmesi bekleniyor.

Takım kaptanı Fernando Muslera, İsviçre temsilcisi Young Boys ile UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında oynanan müsabakada gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza aldı.

Muslera cezası sebebiyle karşılaşmada forma giyemezken kale tecrübeli file bekçisi Günay Güvenç'e emanet olacak. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan İsmail Jakobs ve UEFA listesinde adı olmayan Roland Sallai karşılaşmada forma giyemeyecek. Muslera'nın yokluğunda Galatasaray'ın kalesinde Günay Güvenç görev yapacak.

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Ismail Jakobs ile UEFA listesinde adı olmayan Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz ve yeni transfer Roland Sallai, İsveç temsilcisine karşı sahaya çıkamayacak.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasındaki Onvo Antalyaspor maçında sakatlanan Jakobs, Elfsborg mücadelesinde görev yapamayacak.

Genç futbolcular Eyüp ve Gökdeniz ile yeni transfer Sallai ise isimleri UEFA listesine verilmediği için Çarşamba günü karşılaşmada oynayamayacak.