Galatasaray-Beşiktaş maç kadrosu belli oldu! İşte GS-BJK derbi maçının muhtemel ilk 11'leri

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Her iki takım da ligin zirvesini etkileyecek puanı hanesine yazdırmak için ter dökecek. Galatasaray-Beşiktaş maç kadrosunda; Siyah-beyazlıların bu sezon kadrosuna kattığı İtalyan futbolcu Ciro Immobile, sarı-kırmızılılarda ise Mauro Icardi önemli rol oynayacak.

Galatasaray-Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri, her iki takımın taraftarlarınca merak ediliyor. Heyecanla beklenen karşılaşma öncesi Galatasaray-Beşiktaş maç kadrosunda önemli isimlerden eksik oyuncu bulunmuyor. 28 Ekim Pazartesi günü oynanacak olan randevuda galip gelen takım Süper Lig'de büyük bir avantaj elde edecek. İşte GS-BJK derbi maçının muhtemel ilk 11'leri

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ MAÇ KADROSU BELLİ OLDU!

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray ve Beşiktaş ligin zirvesini etkileyecek dev bir mücadelede karşı karşıya gelecek.

GS-BJK derbi maçı 28 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 20:00'da başlayacak.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray ve Beşiktaş arasında 28 Ekim Pazartesi günü RAMS Park'ta oynanacak derbide gözler iki takımın golcülerinde olacak.

28 Ekim 2024'te oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesinde iki takımın muhtemel 11'leri açıklandı. Maçın çekişmeli geçmesi beklenirken her iki ekip de derbi için güçlü kadrolarıyla sahada olacak.

GS-BJK DERBİ MAÇININ MUHTEMEL İLK 11'LERİ

Galatasaray'ın muhtemel 11'i: Kalede Muslera'nın yer alması bekleniyor. Savunmada Aurier, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı ve Angelino'nun forma giymesi öngörülüyor. Orta sahada Torreira, Oliveira ve Mertens'in görev yapacağı tahmin ediliyor. Hücum hattında ise Kerem Aktürkoğlu, Icardi ve Zaha'nın yer alması bekleniyor.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Beşiktaş'ın kalesinde Mert Günok'un yer alması, savunma hattında ise Rosier, Tayyip Talha Sanuç, Colley ve Masuaku'nun olması bekleniyor. Orta sahada Salih Uçan, Al-Musrati ve Rashica'nın görev alacağı, hücumda Muleka, Cenk Tosun ve Onur Bulut'un yer alacağı tahmin ediliyor .

Bu maçta alınacak bir galibiyet, her iki takımın da zirve mücadelesinde avantaj sağlaması açısından büyük önem taşıyor.

DERBİDE GÖZLER GOLCÜLERDE

Galatasaray'ın bu sezon iç sahada yakaladığı 14 gollü yenilmezlik serisinde, 9 farklı oyuncunun katkısı ön plana çıktı. Takımın hücum hattında Mauro Icardi, Michy Batshuayi, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, Gabriel Sara, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün ve Victor Osimhen yer alarak, taraftarlarına unutulmaz anlar yaşattılar. Bu isimlerden Icardi, Batshuayi, Barış Alper, Yunus ve Osimhen, maçlarda ikişer kez gol atmayı başardı.

Öte yandan, Beşiktaş'ın sezon başında şampiyonluk ümitleri taşıyan performansı, deplasmanda bekleneni veremedi. Sezona Samsun deplasmanında 2-0 galip gelerek başlasa da, Trabzon ve Gaziantep gibi zorlu deplasmanlarda puan kayıpları yaşadı. Özellikle Trabzonspor karşısında uzun süre 10 kişi oynayan rakibine karşı geriye düşmesine rağmen, ilk yarıda attığı golle beraberliği kurtarmıştı.

Beşiktaş'ın deplasmandaki gol yükünü ise en çok İtalyan yıldız Ciro Immobile üstlendi. Takımın deplasmanda attığı 7 golün 3'ünü kaydeden Immobile dışında, Gedson Fernandes, Rafa Silva ve Gabriel Paulista da gol atan isimler arasında yer aldı. Bu performansla Immobile, deplasmanda da takımının skor yükünü sırtlayan isim oldu.