Galatasaray-Beşiktaş maç kadrosu belli oldu! İşte Süper Kupa maçının muhtemel ilk 11'leri

Galatasaray ve Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa 2024 finalinde karşı karşıya gelecek. Galatasaray-Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri, her iki takımın taraftarlarınca merak ediliyor. Karşılaşma Atv'de canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray-Beşiktaş maç kadrosunda önemli isimlerden eksik oyuncu bulunmuyor. 3 Ağustos Cumartesi oynanacak olan randevuda galip gelen takım 18. Süper Kupayı müzesine götürecek. İşte Süper Kupa maçının muhtemel 11'leri

Galatasaray-Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri belli oldu. Turkcell Süper Kupa finalinde, 2023-2024 sezonu şampiyonu Cimbom ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Kara kartal karşı karşıya gelecek. Kritik Süper Kupa maçı öncesi her iki takımın da muhtemel 11'lerinde yaz döneminde transfer ettikleri kilit oyuncuları sahaya sürmesi bekleniyor. Peki Galatasaray-Beşiktaş maç kadrosunda kimler var? İşte Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçının muhtemel ilk 11'leri

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ MAÇ KADROSU BELLİ OLDU!

2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray ve Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te Süper Kupa için kozlarını paylaşacak.

Galatasaray-Beşiktaş maç kadrosunda önemli isimlerden; Mauro Icardi, Barış Alper Yılmaz, Hakim Ziyech, Rafa Silva, Ciro Immobile ve Semih Kılıçsoy, takımlarının Süper Kupa'yı kazanması için ter dökecek.

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş arasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak Turkcell Süper Kupa 2024 maçı 3 Ağustos Cumartesi saat 20.45'te başlayacak.

Süper Kupa final maçı ATV ekranlarından şifresiz yayınlanacak. Kazanan takım, 18. Süper Kupa'yı müzesine götürecek.

SÜPER KUPA MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

Sezonu kupayla açmak isteyen her iki takım da, yaz döneminde transfer ettikleri kilit oyuncuları sahaya sürmeyi planlıyor. Süper Kupa'da iki takım adına da maça direkt etki edebilecek yıldız oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor.

Sarı-Kırmızılı takımın geçen sezon aldığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan isimlerden Mauro Icardi, Barış Alper Yılmaz ve Hakim Ziyech, Galatasaray'ın kupayı 18. kez müzesine götürmesi için kilit rol oynayacak.

Öte yandan transfer döneminde etkili oyuncuları renklerine bağlamasıyla dikkat çeken Beşiktaş'ta yeni isimler Rafa Silva ve Ciro Immobile'nin yanı sıra takımın genç yıldızı Semih Kılıçsoy da Siyah-Beyazlıların Süper Kupa'yı kazanması için ter dökecek.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Berkan, Mertens, Ziyech, Zaha, Icardi,

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, 3 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa öncesi ideal kadrosunu şekillendirdi. Rafa Silva'ya 10 numarada görev verecek olan Hollandalı teknik adam, kanatlarda Rashica ve Semih Kılıçsoy'u görevlendirecek.

Orta sahada Al-Musrati ve Gedson Fernandes ikilisini sahaya sürmeyi planlayan Van Bronckhorst, anat pozisyonlarında ise Milot Rashica ve Semih Kılıçsoy'u tercih etmeyi düşünüyor.

Beşiktaş'ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Portekizli yıldız Rafa Silva'yı 10 numara pozisyonunda kullanmayı planlıyor. Tecrübeli teknik adam, Silva'nın yaratıcılığını orta sahada en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

GS-BJK Süper Kupa maçı saat kaçta, nereden izlenir? Galatasaray-Beşiktaş maçı hangi kanalda, şifresiz mi?