Galatasaray altın buldu! İşte Dursun Özbek'in işaret ettiği oyuncular

Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Leo Dubois, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün için Sarı-Kırmızılılar'a ciddi teklifler geliyor. Galatasaray, bu oyuncuların olası satışından 70 milyon euro civarında bir gelir bekliyor.

AKŞAM

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in "5-6 futbolcumuza hatırı sayılır transfer talepleri var" açıklamasının perde arkası ortaya çıktı. Bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla performansını yükselten Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Leo Dubois, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'e Avrupa'dan ciddi teklifler geliyor. Sarı-Kırmızılı Yönetim, şampiyonluk mücadelesi nedeniyle devre arasında oyuncu satmayı düşünmüyor. Gelen tüm teklifler sezon sonuna bırakılmış durumda... Yönetim, bu oyuncuların olası satışından ise; 70 milyon euro civarında bir gelir bekliyor.

BOEY VE NELSSON'A İLGİ ÇOK

İspanyol ekibi Sevilla, Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson ile yakından ilgileniyor. Sezon başında yapılan görüşmelerde bir anlaşma sağlanamamıştı. Sevilla'nın isteği devam ediyor. Galatasaray'ın parlayan bir diğer yıldızı Boey'i Portekiz ekibi Sporting Lizbon çok istiyor. İki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor. Cim-Bom, Boey'i sezon sonunda satmayı düşünüyor. Galatasaray, bu satıştan en az 15 milyon euro gelir bekliyor. Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'e ise İtalyan kulüplerinden ciddi teklifler var

KİRALIKLARDAN DEV GELİR

G.Saray, sezon başında Olimpiu Morutan'ı Pisa'ya, Mostafa Mohamed'i ise Nantes'a kiralamıştı. İki futbolcu da gösterdikleri performansla kulüplerinde beğeni topladı. Kulüpler; Morutan ve Mohamed'in bonservisini almak için harekete geçti. Mohamed'in 5.7 milyon euro, Morutan'nın ise 5.5 milyon euroluk bir satın alma opsiyonu bulunuyor. İki kulübünde bu opsiyonları kullanması bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar, bu ikiliden toplam 10 milyon euro 200 bin euroyu kasasına koyacak.